RING OSS - 060-584 40 22

Värmepumpar Sundsvall

RING OSS - 060-584 40 22

Värmepumpar

Vi installerar värmepumpar i Sundsvall

Funderar du på att skaffa värmepumpar i Sundsvall? I så fall är du att gratulera. Att investera i en värmepump är en mycket bra idé. Våra värmepumpar i Sundsvall håller nere uppvärmningskostnader och är en miljövänlig investering som är hållbar både för den egna plånboken och för framtiden i stort.

Miljövänliga värmepumpar i Sundsvall

Ansluter du dessutom miljövänlig energi, och till exempel investerar i solpaneler som ger hela hushållet den elektricitet som ni behöver och installerar värmepumpar till er bostad, får du el för era värmepumpar som också är miljövänlig. Ansluter du värmepumparna till bergvärme kommer du att få värme till er bostad, fastighet eller företag, för mycket lång tid framöver.

Bergvärmepumpar

Är det så att ni önskar bergvärmepumpar i Sundsvall till er bostad eller fastighet, erbjuder vi projektering inför bergvärmeborrning. För att kunna leda värmen från berg nära er fastighet gör vi först en korrekt energianalys. Utifrån den analysen kan vi sedan erbjuda rätt typ av bergvärmepump.

Vi som arbetar med bergvärmeborrning har hela 50 års verksamhet inom borrning och pumpinstallationer bakom oss, en gedigen och lång erfarenhet med andra ord. Dessutom är vi auktoriserade av Svenska Kyl & värmepumpföreningen och är medlemmar i branschorganisationen Svenska borrentreprenörer. Vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar och kan erbjuda ett stort sortiment av bergvärmepumpar i Sundsvall.

Branschlogot

Luftvärmepumpar

Önskar ni iställer luftvärmepumpar till er bostad eller företag, har vi även här ett brett sortiment av luftvärmepumpar. En luftvärmepump som vi installerar från Thermia, drar inte mycket el. Av den anledningen är det väldigt enkelt att kunna sänka uppvärmningskostnaderna i en fastighet med luftvärmepumpar i Sundsvall. En luftvärmepump från Thermia utvinner värme ur luften, antingen från utomhusluften, eller från inomhusluften. Men en luftvärmepump från Thermia, som vi installerar åt er, får ni en låg investeringskostnad, lätt hantering och enkel installation. Dessutom erbjuder vi service på alla våra värmepumpar.

Luft-vattenvärmepumpar

En luft-vattenvärmepump tar värme från luften, på samma sätt som andra luftvärmepumpar och värmer vattnet som leds till fastighetens radiatorer. Våra Thermia luftvärmepumpar har avfrostningsmekanismer som minimerar energiåtgång.

Erbjuder service av värmepumpar

Vi är även monterare och installatörer och kan därför erbjuda fullödig service av värmepumpar. Med årens gång, och stor användning av era värmepumpar behöver de regelbunden service. Då är det bara att kontakta oss när ni behöver service för era värmepumpar.

Ta kontakt och boka in ett kostnadsfritt besök så kan vi berätta mer!

Välj mellan flera olika värmepumpar i Sundsvall