RING OSS - 060-584 40 22

Värmepumpar Sundsvall

RING OSS - 060-584 40 22

Om oss

Om oss som erbjuder värmepumpar i Sundsvall

Bryngels AB finns i Sundsvall och Hudiksvall och vi arbetar i hela Medelpad och erbjuder värmepumpar i Hälsingland också.

Vill ni hyra denna sida? Eller vill ni profilera er på något annat sätt? Kontakta oss vi överlåter gärna den här sidan om värmepumpar i Sundsvall till er! Informationen nedan kan vi låta vara kvar eller skriva om för att passa ert företag.

Vi har arbetat med brunnsborrning, som vi började med för över 50 år sedan, och har ända sedan dess även erbjudit pumpinstallationer i och kring Sundsvall och Hudiksvall. Under alla våra verksamma år, har vi fått en lång och bred erfarenhet av installation av värmepumpar i Sundsvall. Vår stora erfarenhet av borrning har gjort oss till en trygg entreprenör av projektering och borrning av bergvärme.

Anlita oss när ni behöver värmepumpar i Sundsvall. Vi hjälper er hela vägen från projektering till slutinstallation och perfekt värme i er fastighet!

Certifikat och kompetens av värmepumpar

Vi är medlemmar i branschorganisationen för Svenska borrentreprenörer, är auktoriserade installatörer av värmepumpar, av Svenska kyl & värmepumpföreningen och vi är återförsäljare av Thermias värmepumpar i Sundsvall. Våra medarbetare har därför hög kompetens och är ackrediterade installatörer från Svenska Värmepumpsföreningen. 

Branschlogot